Enel Romania a deschis la Satu Mare pe strada Micu Klein primul magazin partener

Luni, 16 iulie, pe strada Micu Klein nr.4, Enel România și-a deschis un nou sediu pentru locuitorii Sătmarului. La deschidere a participat directorul din cadrul Instituției prefectului, Ramona Antonescu, numeroși colaboratori și șefi de instituții. Echipa formată din tineri, dornici de afirmare, condusă de Vasile Daniel Pop, și-a propus să atragă un număr cât mai mare de sătmăreni care să devină clienți ai Enel.

Enel România are oferte personalizate pentru furnizarea energiei electrice prin programul ENEL FIX ANUAL, are ca principale activități producerea, distribuția și furnizarea energiei electrice. Oferta prevede avantajul unui preț combinat format dintr-un abonament în valoare de 0,20 lei/zi/loc de consum, și un preț al componentei de energie electrică activă furnizată de 0,205 lei/kwh și rămâne neschimbat pe o perioadă de  12 luni de la data intrării în vigoare a contractului.

Grupul Enel este prezent în România din anul 2005, și oferă prin același program furnizare și de gaze pentru consumatori casnici asigurând concomitent atât electricitate cât și gaz în condiții avantajoase.

Nu este neglijată asistența pentru energie, precum și servicii de asistență pentru gaz.

Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis astăzi, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică cât și pentru gaze naturale.

Începând de astăzi, clienții persoane fizice și juridice din zonă pot veni la punctul de vânzare din strada Micu Klein, nr. 4, pentru a profita de consultanță de specialitate și oferte dedicate la alegerea furnizorului de electricitate și gaze naturale. Echipele activează atât în oraș cât și în zonele rurale, prin specialiști dedicați.

De luni până vineri, între orele 9.00 și 19.00, și sâmbăta între 10:00 și 14:00, specialiștii din punctul de vânzare vor oferi consultanță cu privire la ofertele de energie, vor prezenta produsele și serviciile Enel, vor oferi asistență pentru contractare și oferte personalizate pentru clienții persoane juridice.

În plus, clienții persoane fizice pot beneficia de serviciile cu valoare adăugată pe care Enel le furnizează, alegând unul dintre pachetele Enel Asistență, care oferă acces la servicii precum: reparații și intervenții la instalații electrice interioare, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrala termică, verificarea centralei termice pe gaz. Pentru clienții persoane juridice, pachetul Enel Confort asigură, pe lângă tarife avantajoase, intervenție imediată în caz de deteriorare a instalațiilor electrice și verificarea anuală a prizelor de pământ.

Aceste servicii oferă acces la o echipă de profesioniști pentru sprijin în reparații ale instalațiilor, oferind servicii de calitate, rapid și eficient, 24 de ore pe zi, printr-o rețea de firme specializate, administrată de compania Europ Assistance.

Reamintim că, odată cu deschiderea către concurență a piețelor de energie, a fost implementat cadrul legal care să permită tuturor consumatorilor de energie electrică și de gaze naturale, indiferent de natura consumului (casnic sau noncasnic), să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să își aleagă furnizorul dorit și să încheie cu acesta contracte pentru furnizarea energiei electrice pentru locul sau locurile de consum. Schimbarea furnizorului de energie electrică de către clientul final se face în conformitate cu Ordinul ANRE nr. 105/2014, fiind un proces gratuit și nu implică modificări de ordin tehnic ale instalațiilor de utilizare.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Enel Energie și Gaz, vă invităm în punctul Partener Enel.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 16, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.