La Castelul Károlyi din Carei puteți vizita expoziția despre cavalerii teutoni și templieri

Luni 16 iulie 2018 a avut loc vernisajul miniexpoziției cavalerești templiere și teutone la Castelul Károlyi din Carei. În deschidere, Dragoș Georgescu, directorul Centrului de Promovare a Turismului Cultural în calitate de gazdă dar și în postura de cavaler Teuton a salutat publicul și a prezentat situația și ideologia cavalerilor din ziua de azi.

Apoi Excelența Sa Remus Barna, cavaler al Ordinului Templier a prezentat o scurtă incursiune în istoria cavalerilor în Transilvania, prin prisma documentară ce a stat la baza cărții sale intitulate „Reflecții Templiere în Transilvania”.

După prezentarea cărții și a unui manuscris despre sfragistica templieră medievală, cei prezenți au putut vizita expoziția de la etajul castelului unde au putut pune întrebări despre domeniul în cauză.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” cu ajutorul cavalerilor Ordinului Templier și Teuton.

Expoziția se poate vizita gratuit până la sfârșitul lunii iulie după programul de funcționare a muzeului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 17, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.