Ludovic Orban a reafirmat la Ardud unitatea și democrația din Partidul Național Liberal

Cu ocazia evenimentelor ”Tășnadul Estival” și MedievArtFest Ardud, Ludovic Orban, președintele Organizației Naționale PNL, fiind invitat în județul Satu Mare, a participat la câteva momente cuprinse în programul acestor evenimente. Cu această ocazie a fost organizată o conferință de presă la Primăria orașului Ardud la care alături de Ludovic Orban a participat Adrian Albu, președintele organizației județene PNL, primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, Doina Feher, președinte al organizației municipale Satu Mare a PNL, și deputatul Romeo Nicoară.

Ludovic Orban în deschiderea conferinței a spus că, așa cum a promis și de această dată, participă la evenimente importante unde se poate întâlni cu oamenii. Astfel, ieri a fost în județul Harghita și a ajuns apoi la sărbătoarea din Tășnad iar astăzi a fost la Ardud. ”Mă bucur că am participat aici la un eveniment frumos”.

Conferința de presă s-a desfășurat având la bază întrebările puse de jurnaliștii prezenți. Ludovic Orban a declarat că nu este nicio problemă în partid în legătură cu Vasile Blaga. Fiind achitat în problemele juridice pe care le-a avut, și-a reluat locul în conducerea PNL. În legătură cu modificările legislative ce se vor face, Orban a spus că ”bătălia continuă pe problemele modificărilor legislative”.

”Nu este nicio problemă cu Vasile Blaga, PNL este un partid unit cu o democrație internă. Orice lider care are de spus ceva este binevenit în PNL”. ”Se încearcă o colaborare cu UDMR. Credem că nu vor susține tentativa de suspendare din toamnă a președintelui Klaus Iohannis. Cooperăm și dialogăm cu toți cei cu care putem face o majoritate”. În încheierea intervenției sale Ludovic Orban a apreciat activitatea organizației județene Satu Mare PNL.

Adrian Albu, președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL a dorit să facă următoarele precizări. ”Nu vom renunța la alianța cu Organizația Județeană UDMR deoarece aici la Satu Mare și în alte județe cu structură etnică asemănătoare, ni se pare a fi cea mai normală alianță”. ”Cât voi fi eu la conducerea PNL Satu Mare nu vom avea nicio dată o alianță cu PSD. Aceștia sunt adversarii noștri politici, ca urmare vom căuta alți aliați. La Satu Mare, PSD dorește funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean precum și funcțiile de viceprimari ai municipiul Satu Mare. Această problemă se discută. Dacă vor primi aceste funcții vom, reconsidera alianța actuală cu UDMR-ul, evident această alianță este una normală și funcționează bine. Alegem partea bună a lucrurilor și nu suntem de acord cu unele speculații pe probleme interetnice”, a spus Adrian Albu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 23, 2018. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.