Acțiune rutieră organizată de Poliția Orașului Ardud. S-au aplicat amenzi de peste 4.000 lei 

Luni, 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud, au efectuat o acțiune pe DN 19 A, în localitatea Ardud, având ca scop creșterea siguranței rutiere și a legalității transporturilor publice, împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare. Cu această ocazie au fost controlate 17 autovehicule, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.625 de lei.

Totodată, ca și măsură complementară polițiștii au dispus ridicarea a 4 certificate de înmatriculare, din care 3 pentru noxe peste limita legală și unul pentru că autovehiculul respectiv avea montate anvelope de alte dimensiuni.

De asemenea, în cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au identificat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Moftin, care a condus pe DJ 108 L în localitatea Mădăras, un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testării cu aparatul alcooltest.

Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 25, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.