Un bărbat și o femeie, cercetați de polițiștii de frontieră din PTF Petea pentru uz de fals

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea cercetează un bărbat și o femeie, ambii cu dublă cetățenie, care au prezentat la controlul de frontieră documente false. Azi-noapte, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România Gabriela P., în vârstă de 20 de ani, cu dublă cetățenie – română și moldovenească.

La controlul documentelor pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că documentul de călătorie, respectiv cartea de identitate românească prezentată la control nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.

La scurt timp s-a prezentat pentru a ieși din România Istvan H., în vârstă de 36 de ani, cu dublă cetățenie – maghiară și ucraineană. Acesta conducea un autovehicul marca Ford Ranger, înmatriculat în Belgia.

Cu ocazia controlului pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat la control nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, iar cetățeanul maghiar este cercetat și pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 30, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.