Acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigări, desfășurată de polițiștii din Beltiug

La data de 3 august a.c., polițiștii Secției Poliție Rurala Beltiug, au executat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări pe raza Secției de Poliție.

Cu această ocazie, au fost verificate cinci societăți comerciale și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 1.000 de lei, fiind ridicate în vederea confiscării 2.660 de fire țigarete, de proveniență Ucraina.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii au depistat o femeie, de 43 de ani, din localitatea Homorodu de Sus, care a deținut la locuința ei 2 060 de fire țigarete fără timbru.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii asimilate contrabandei, țigaretele fiind ridicate în vederea confiscării de către polițiști.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 6, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.