Preasfințitul Timotei Sătmăreanul la slujba Paraclisului, în Parohia ”Sfinții Arhangheli” din Blaja

Miercuri, 8 august 2018, pentru mica comunitate ortodoxă din localitatea Blaja, Protopopiatul Carei, a fost moment de mare sărbătoare, deoarece în mijlocul lor a fost prezent Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Sărbătoarea a debutat cu întâmpinarea Preasfințitului Timotei Sătmăreanul de către un frumos sobor de preoți format din preacucernicul părinte Mocan Florian, protopop al Careiului, preacucernicul părinte proin-protoiereu Marian Crainic, pr. Secretar protopopesc Pop Valer, pr. Paroh Marcu Vlad, și un număr de zece preoți din localitățile învecinate.

Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a rostit un frumos cuvânt de învățătură în prezența a peste 400 de credincioși din localitate și din localitățile învecinate.

În încheiere părintele paroh, Marcu Vlad a mulțumit Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul pentru prezența la slujba cinstitului Paraclis al Maicii Domnului, pentru jertfa Preasfinției Sale de a fi în micuța dar inimoasa parohie Blaja, oferind Preasfinției Sale din partea tuturor fiilor duhovnicești, a credincioșilor și a Consiliului parohial o frumoasă icoană cu Maica Domnului cu Pruncul în brațe, ca și respect și prețuire.

Pr. Protopop Mocan Florian și pr. Paroh Marcu Vlad, împreună cu Ps. Timotei Sătmăreanul

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 10, 2018. Filed under Spiritualitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.