Festivalul de Folclor Codrenesc “Oțeloaia”, cel mai important eveniment al codrenilor

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a participat duminică, 19 august 2018 la a LXII-a ediție a Festivalului de Folclor Codrenesc “Oțeloaia”.

Evenimentul a debutat cu mesajul oficialităților prezente la eveniment și cu premierea a cinci cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

“Felicit organizatorii pentru continuitatea acestui frumos festival unde tradiția, folclorul și portul codrenesc s-au păstrat trasmițându-se din generație în generație. Acest festival este cel mai important eveniment al codrenilor de pretutindeni. Sunt bucuros că mă aflu aici și sunt mândru că sunt codrean”, a declarat prefectul Darius Filip.Programul evenimentului a fost unul bogat, fiind prezenți mulți artiști ai codrului și nu numai. Fiii satului din Grupul Folcloric “Homoroade” au fost primii dansatori care au încântat audiența cu frumoasele jocuri din codru. Festivalul s-a bucurat de un număr mare de participanți veniți din tot județul.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 21, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.