Premierul Viorica Dăncilă, întrevedere cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în Moldova

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut miercuri, 22 august, o întrevedere cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova. Cu această ocazie, înaltul oficial român a reiterat importanța deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova.

Șeful Executivului a subliniat importanța intensificării consultărilor și cooperării bilaterale pe toate temele de interes comun, precum sporirea prezenței investiționale, racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE şi, implicit, la România, sub raport energetic, al infrastructurii, al instituţiilor, dar şi al valorilor.

În cadrul reuniunii au fost prezentate prioritățile de activitate ale Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova și manifestarea interesului reciproc privind consolidarea eforturilor pentru îmbunătățirea mediului investițional din Republica Moldova prin întrajutorare reciprocă.

Precizăm că la începutul acestui an, cu ocazia vizitei la Chișinău, șeful Executivului a fost prezent și la evenimentul de lansare a AIR în Republica Moldova.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 22, 2018. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.