Polițiștii sătmăreni au reținut pe parcursul sfârșitului de săptămână 11 permise de conducere

11 permise de conducere au fost reținute și peste 200 de contravenții la regimul circulației pe drumurile publice aplicate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, pe parcursul sfârșitului de săptămână.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 24 – 26 august a.c., acțiuni pentru asigurarea unui climat de siguranță pe drumurile publice și de respectarea a normelor de conviețuire socială, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 și aproximativ 40 de contravenții la Legea 61/1991, în valoare de aproximativ 58.000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 11 conducători auto care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 de km/h sau au efectuat depășiri neregulamentare, sau se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, pentru neregulile identificate în trafic la autoturisme polițiștii au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 august 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.