149 de amenzi aplicate de polițiști în trafic în 30 august, și 8 permise de conducere reținute 

La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 43.000 de lei.Din totalul participanților la trafic care au fost sancționați, în jur de 50 sunt pietoni, care nu au respectat regulile privind circulația pietonilor pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe perioade de 30 și 90 de zile, în cazul a 8 conducători auto.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ardud, în urma efectuării unei acțiuni în trafic, pe lângă sancțiunile aplicate la regimul rutier, aceștia au aplicat și o sancțiune contravențională la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea sancțiunilor silvice, fiind identificat un transport de material lemnos cu un atelaj hipo fără a avea acte de proveniență. Materialul lemnos a fost ridicat de polițiști în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 31, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.