Amenzi de peste 20.000 lei aplicate ieri în trafic și 4 permise de conducere reținute

Activități desfășurate de polițiști pentru siguranţa cetățenilor. Pe parcursul zilei de ieri, 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru siguranța circulației pe drumurile publice din judeţ și asigurarea unui climat de siguranță civică.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate peste 90 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 33 și 40 de ani, toți din județul Satu Mare,  care conduceau cu viteze cuprinse între 108 km/h și 110 km/h.

Un conducător auto, de 40 de ani, a fost surprins de către polițiști, pe DN 19, în localitatea Păulian, în timp ce efectua manevra de depășire neregulamentară.

Tuturor le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 septembrie 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.