Parteneriat între Ansamblul ”Codrulețul” Tășnad și asociația italo-română din Torino

Ansamblul ”Codrulețul” Tășnad a fost prezent în perioada 2-4 septembrie 2018 la Centrul de Cultură și Tradiție românească Torino – Italia, unde a susținut un spectacol folcloric din zona Codrului având ca și gazde membrii asociației italo-române din Torino.

În prezența președintelui asociației, Elisabeta Cioată Burduja și a consilierului educațional Valentina Mihaela Pascal s-a dat oficial startul unei noi colaborări, unui parteneriat italo-român, fiind lansată și invitația de a participa în iunie anul viitor la festivalul internațional de folclor de la Torino.

Copiii au fost însoțiți, alături de Turc Mihaela, organizatoarea excursiei și instructorul-coordonator artistic Foldeș Nicoleta de o adevărată echipă: Anca Deaconu, inspector de specialitate la Primăria Orașului Tășnad, prof. Buzgău Sorina, prof. Hărdălău Adriana, asistent medical Farkaș Ramona și nu în ultimul rând Lorena Raț, un părinte devotat și plin de inițiativă.

În cadrul aceleiași manifestări a fost prezentat și albumul ”Tășnad. O sută de ani în 100 de imagini”

Le mulțumim pe această cale tuturor sponsorilor, celor care au făcut posibilă deplasarea ansamblului ”Codrulețul” în Italia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 7, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 Responses to Parteneriat între Ansamblul ”Codrulețul” Tășnad și asociația italo-română din Torino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.