3 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii sătmăreni

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare mandatul de executarea pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat, de 29 de ani, din județul Maramureș, condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Tot la data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Valea Vinului au pus în executare mandatul de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 23 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Valea Vinului, în colaborare cu cei din cadrul Poliției Rurale Beltiug au pus în executare, ieri, 5 septembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 26 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 1,4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie.

Toți cei trei bărbați au fost depuși în Penitenciarul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 7, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.