Elena Mîndru și Orchestra Română de Tineret, aplaudați la scenă deschisă la Negrești-Oaș

Sala de evenimente Dallas din Negrești-Oaș a fost neîncăpătoare sâmbătă seara pentru negreștenii, oșenii și sătmărenii veniți să o asculte live pe una dintre cele mai apreciate interprete de jazz simfonic din lume, Elena Mîndru, acompaniată de Orchestra Română de Tineret. Evenimentul a fost organizat de Primăria, Consiliul local Negrești-Oaș și Casa Orășenească de Cultură. 

Publicul s-a bucurat de un spațiu cultural deosebit, audiind un concert unic şi extraordinar, în care muzica jazz a fost îmbinată cu muzica clasică, cu influenţe folclorice româneşti. Prestația artistei și a orchestrei i-a făcut pe spectatori să aplaude în picioare și să ceară bis-uri după bis-uri.

Concertul s-a încheiat cu momentele magice oferite de negreșteanul Dan Variu, la fluier, cel căruia i se datorează cuprinderea orașului Negrești-Oaș în turneul Symphonic Jazz in Transylvania.„A fost o seară cu totul și cu totul specială. Le mulțumim Elenei Mîndru și Orchestrei Române de Tineret, în special negreșteanului Dan Variu, pentru că au făcut posibil ca un astfel de concert să se întâmple la Negrești-Oaș. Le mulțumesc și negreștenilor care au venit în număr mare, au rezonat și au demonstrat astfel că apreciază spectacolele de calitate”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 10, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.