Acțiune organizată de polițiștii ardudeni împreună cu R.A.R, amenzi de peste 7.000 lei 

Polițiștii au ridicat 6 certificate de înmatriculare în cadrul unei acțiuni organizate marți, pentru identificarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni tehnice pe DN 19A.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Orașului Ardud au desfășurat o acțiune pe linie rutieră împreună cu specialiștii R.A.R Satu Mare pe DN 19 A, pe direcția Mădăras – Satu Mare, având ca scop identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice.

Ocazie cu care au fost controlate peste 15 de autovehicule, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.105 de lei.

Totodată, în 6 cazuri s-a dispus măsura complementară de ridicare a certificatului de înmatriculare, întrucât a fost identificat un autovehicul care avea montate anvelope de alte dimensiuni, 4 auto care eliminau noxe peste limita legală admisă iar un autovehicul a fost identificat ca având starea tehnică expirată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 13, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.