Acțiune a Primăriei Satu Mare de dezinsecție la locuințele sociale și de necesitate

La fel ca și anul trecut, Primăria Municipiului Satu Mare, prin Serviciul Public de Asistență Socială, a dispus ca în perioada 10-21 septembrie 2018 să se desfășoare o amplă acțiune de dezinsecție în locuințele sociale și de necesitate de pe străzile: Toamnei, Timișului, Târnavei, Zefirului și Ostrovului.

Astfel, miercuri, 19 septembrie, firma de specialitate a efectuat dezinsecția la locuințele sociale de pe str. Zefirului și str. Timișului, locatarii fiind rugați să scoată din locuințe covoarele, pernele, precum și alte bunuri, astfel încât acțiunea să fie cât mai eficientă și să fie eliminate eventualele focare de insecte dăunătoare.

De asemenea, persoanelor care stau în aceste locuințe li s-a atras atenția că acțiunile de dezinsecție nu pot fi eficiente dacă nu sunt dispuși să renunțe la lucrurile vechi și la deșeurile pe care le adună în jurul locuințelor.

Serviciul Public de Asistență Socială alături de Poliția Locală organizează periodic acțiuni cu persoanele care depun muncă în folosul comunității pentru igienizarea zonei Zefirului, însă indolența unora dintre cei care locuiesc aici este dusă la extrem.

Conducerea Primăriei este determinată să ia măsuri mai drastice împotriva acelor persoane care refuză să respecte normele igienico-sanitare și nu vor să își facă curățenie în locuințe și în jurul acestora.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 19, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.