O nouă întâlnire cu cetățenii a primarului Grieb Csaba, la Piața săptămânală din Tășnad

Pentru a fi mai aproape de cetăţeni, primarul oraşului Tăşnad, Grieb Csaba Francisc a desfăşurat vineri, 21 septembrie în cadrul Pieţei Săptămânale o audienţă în aer liber.

Tăşnădenii s-au arătat interesaţi de această activitate, fiind foarte deschişi în comunicarea problemelor lor. Au fost semnalate probleme din diferite domenii sau zone ale oraşului, unele fiind deja cunoscute de angajaţii primăriei, dintre care pentru câteva procedurile au fost declanşate, urmând soluţionarea lor.

Se pot aminti câteva, cum ar fi: extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canal sau extinderea reţelei de gaz. De asemenea a fost ridicată problema privind interpretarea condiţionărilor impuse de PUG şi de PUZ. Temele cele mai des discutate au fost reparaţia străzilor şi trotuarelor, a pieţei săptămânale, dar şi probleme legate de proprietăţi şi locuinţe. Pe lângă acestea cetățenii au avut şi propuneri cu privire la anumite îmbunătăţiri în zona Ştrandului Termal.Primarul Grieb Csaba consideră aceste audienţe constructive, aducând un real beneficiu, atât cetăţenilor, cât şi primăriei, reprezentând un efort comun în dezvoltarea oraşului şi a întregii zone.

O reală surpriză a fost vizita celor doi mari fotbalişti ai Generaţiei de Aur: Miodrag Belodedici şi Florin Prunea. Primarul Grieb Csaba a declarat că prezenţa acestora în oraş onorează tăşnădenii, mai ales prin promovarea evenimentului cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea echipei de fotbal Unirea Tăşnad.Aceste audienţe în aer liber vor continua şi în perioada următoare, în funcţie de vremea din această toamnă care se apropie. Astfel, în 8 octombrie primarul Grieb Csaba va susține audiențe la Sărăuad de la ora 17.00, iar în 15 octombrie va fi prezent la Cig.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 septembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.