Bursa locurilor de muncă la Negrești-Oaș. 82 de persoane au selectate în vederea încadrării

Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat in data de 24 septembrie 2018 o bursa a locurilor de muncă în Negrești Oaș la cererea agentului economic S.C. Greif Flexibles România S.R.L. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Negrești Oaș str.Victoriei nr.95-97, Sala mare de festivități începând cu ora 10.00.

Deschiderea bursei a fost realizată de către directorul executiv al Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, Derșidan Simona Valerica, care a prezentat importanța acestei măsuri active atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât si pentru agenții economici din oraș.

La acest eveniment au participat alături de conducerea agenției și primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, directorul Liceului Tehnologic ”Ioniță G. Andron”, Hotca Mihai Ovidiu și directorul firmei S.C. Greif Flexibles România S.R.L, Petrică Tiberiu. La această bursă au mai fost prezenți încă trei agenți economici SC Crișeni S.R.L, S.C Ciceu S.R.L, și S.C. Edilcom S.R.L.

Au participat 180 de persoane în căutarea unui loc de muncă. Au fost oferite 74 de locuri de muncă vacante din care 5 locuri pentru persoane cu studii superioare (4 ingineri textilisti și 1 inspector resurse umane) precum și 50 de locuri de muncă în industria textilă (confectioner textile, electrician în industria confecțiilor, muncitori necalificați în industria confecțiilor), 14 locuri de muncă în construcții (fierar betonist, dulgher, escavatorist, șofer) și 10 locuri de muncă in alte domenii (recepționer, ospătar, ajutor bucătar, barman, cameristă hotel, lucrător necalificat în bucătărie).

Din totalul de 180 de participanți, 108 persoane au fost intervievate, iar 82 de persoane au fost selectate în vederea incadrării. Cu ocazia acestei burse 8 persoane au fost direcționate spre Liceul ”Ioniță G. Andron” pentru a beneficia de a doua șansă.

Această bursa a reprezentat o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă din Negrești Oaș, interesați în a cunoaste mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale.

Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare este alături de toți agenții economici din județ în efortul lor de a-și asigura forța de muncă calificată de care au nevoie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 26, 2018. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.