Pensionarii din A.P.M. Satu Mare au fost sărbătoriți de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

1 Octombrie 2018 – Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice este ziua în care APM Satu Mare se reîntâlneşte cu pensionarii instituţiei. Pentru APM Satu Mare acest an este an aniversar, se celebrează 10 ani de când a inițiat întâlnirea anuală cu colegii pensionari pentru a petrece câteva ore împreună, în primul rând, dar şi pentru a cunoaşte şi a vizita obiective de investiții cu care se poate mândri judeţul Satu Mare şi care contribuie la dezvoltarea durabilă a județului nostru.

An de an, până acum s-au vizitat obiective emblematice pentru judeţul nostru, fie ele culturale, turistice sau economice: Complexul de educaţie ecologică „Casa verde”, Tabăra ecologică de la Tarna Mare, Castelul din Carei, Cetatea din Ardud, Casa meşteşugarilor, Centrul de recreere Atea, Depozitul ecologic de deşeuri – Doba, Fabrica de ciocolată – Odoreu, Lacul de la Călineşti Oaş.

În acest an aniversar, obiectivele vizitate au fost Fabrica SC Alu Menziken SRL din Medieşu Aurit – companie elvețiană producătoare de componente de aluminiu pentru renumiți producători de avioane, Complexul arheologic Cuptoarele dacice, unde sunt conservate in situ cuptoare de ars ceramică din secolele I-IV d.Hr., Castelul renascentist Lonyai din aceeaşi localitate, precum şi renumita pălincie Zetea.

Ghidul acestei zi festive, zi însorită de toamnă a fost chiar administratorul pălinciei, Silviu Zetea-primarul de odinioară al comunei şi cel care a reorganizat activitatea din cadrul firmei cu dorința de a transmite generațiilor viitoare secretul metodei Zetea, pe varianta din tată în fiu. Balastiera de la Iojib a fost ultimul popas iar la finalul itinerariului, într-o atmosferă relaxantă s-a servit o binemeritată masă festivă la care s-au retrăit clipele de odinioară petrecute împreună şi s-a trecut în revistă locurile, și obiectivele vizitate în cei 10 ani.

A fost frumos, este frumos, şi va fi frumos mereu împreună. LA MULȚI ANI COLEGILOR PENSIONARI!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.