Primăria Tășnad îi susține pe producătorii locali. O nouă ediție a Sărbătorii Recoltei

Primăria Orașului Tășnad, Consiliul Local al orașului Tășnad, Casa de Cultură a Orașului Tășnad și Piața Agroalimentară Tășnad au organizat vineri, 5 octombrie 2018 Sărbătoarea Recoltei. Această manifestare are loc anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie. Evenimentul a fost găzduit de Piața Agroalimentară Tășnad, în cadrul pieței săptămânale.

Vineri, 5 octombrie, începând cu orele 7.00, în Piața Agroalimentară Tășnad, producătorii locali și cei veniți din localitățile învecinate, au început să-și expună spre vânzare produse agricole, produse alimentare, de panificație, legume, fructe, produse lactate, flori, produse apicole, precum și animale. 

Primăria Orașului Tășnad organizează anual această Sărbătoare a Recoltei pentru a încuraja producţia agricolă românească şi pentru a stimula producătorii din zonă. Putem afirma că ediția 2018 a fost un real succes prin participarea a sute de producători tășnădeni și veniți din împrejurimi.

Primarul Tășnadului, Grieb Csaba ne-a declarat că ”Sunt mulţi producători prezenţi la Sărbătoarea Recolei şi din ceea ce am văzut la tarabele acestora, există o abundenţă de produse ecologice şi tradiţionale din Tăşnad şi împrejurimi. Îmi doresc ca tășnădenii să cumpere aceste produse”.

Edilul Tășnadului a mai declarat că ”Anul acesta sunt mai mulți producători prezenți față de anul trecut. Este ocazie pentru ei de a se mândri cu roadele muncii lor, în același timp au ocazia să le valorifice cumpărătorilor veniți în număr mare să-și facă aprovizionarea de toamnă. Consider că și Sărbătoarea Recoltei din acest an este un succes”.

Alături de primar au fost prezenți viceprimarul Kiskasza Barna Balázs și consilierii locali. Vizitându-i pe producători și tarabele acestora, primarul a discutat cu cetățenii. Aceștia au avut o bună ocazie de a-și prezenta problemele cu care se confruntă. S-a realizat astfel încă o întâlnire între conducerea admninistrativă locală și locuitorii orașului Tășnad.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.