Material lemnos de esență fag confiscat de polițiștii din Gherța Mică, de la două persoane 

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat în trafic, două persoane care transportau material lemnos, fără a deține avize de însoțire.La data de 6 octombrie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat pe raza localității Turț, un conducător auto, de 69 de ani, din aceeași localitate care transporta cu tractorul la volanul căruia se afla, material lemnos, de esență fag.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au stabilit faptul că bărbatul nu deținea documente de însoțire a materialului lemnos.

La aceeași dată și în aceeași localitate, polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au mai identificat un bărbat, de 46 de ani, care de asemenea transporta într-un tractor, material lemnos, de esență fag, fără a deține documente de însoțire pentru acesta.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a fiecăreia dintre persoanelor în cauză, cu suma de 5.000 de lei. Totodată, polițiștii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 8, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.