Cupa Bobocilor la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia”, o activitate de succes printre elevi

Luni, 15 octombrie, la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia” a avut loc o activitate sportivă aflată deja la a patra ediție, datorită succesului pe care o are în rândul elevilor.

”Cupa Bobocilor” este un eveniment sportiv dedicat elevilor claselor a IX-a și prin care dorim să-i punem în valoare pe ,,bobocii” colegiului, să-i ajutăm să se integreze, să lege noi prietenii și nu în ultimul rând să promovăm în rândul lor spiritul de competiție, fair-play-ul și un stil de viață sănătos prin practicarea sportului.

Elevii s-au implicat cu entuziasm la desfășurarea activității, atât ca reprezentanți ai claselor cât și ca susținători ai echipelor favorite.

Competiția sportivă s-a finalizat cu premierea participanților astfel: Locul I-echipa clasei a IX-a b, locul II- echipa clasei a IX-a c, echipa celor din clasa a IX-a a clasându-se pe locul III.

Activitatea a fost coordonată de Ioan Sabău, profesor de educație fizică și sport și Claudia Moldovan, consilier educativ, având sprijinul conducerii școlii, directorului prof. dr. Popescu Vlaicu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 octombrie 2018. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.