Acțiuni ale polițiștilor rutieri în trafic. Nouă conducători auto s-au ales cu permisul reținut

Miercuri, 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat și executat mai multe acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, totodată acționând și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.În cadrul activităților desfășurate polițiștii au aplicat peste 30 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și în jur de 80 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto pentru nerespectarea regimului de viteză și pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.

Din totalul permiselor de conducere reținute de polițiști, 6 au fost ridicate ca urmare a depășirii vitezei maxime legale, de către conducători auto cu vârste cuprinse între 26 și 60 de ani, aceștia fiind filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 112 de km/h, pe tronsoane de drum cu limita de viteză de 50 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 octombrie 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.