Polițiștii rutieri sătmăreni au reținut în acest weekend permisele a 14 conducători auto

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în acest sfârșit de săptămână, activități atât pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, cât și pentru asigurarea unui climat de siguranță, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități, cât și în afara acestora.Astfel, în urma activităților desfășurate în perioada 26 – 28 octombrie a.c., polițiștii au aplicat peste 25 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și în jur de 200 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de peste 51 000 de lei.

În cazul a 14 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, 11 conducători auto au fost surprinși de aparatul radar rulând cu viteze de peste 50 km/h în localități, 2 nu au respectat regulile privitoare la acordarea de prioritate iar unul a efectuat o depășire neregulamentară.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat controale pe raza municipiului Satu Mare, care au vizat verificarea respectării prevederilor legale în domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Cu această ocazie au fost verificate 7 obiective și au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 900 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 29, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.