Halloween-ul sărbătorit la Tășnad. Expoziție realizată de elevii Școlii Gimnaziale Tășnad

Marți, 30 octombrie 2018, de la ora 17:00 la Muzeul Orășenesc Tășnad a avut loc vernisajul expoziției de desene realizate de elevii Școlii Gimnaziale Tășnad cu tematica Halloween-ului. Cu aceeași ocazie, elevii au sărbătorit Haloweenul la Tășnad. Expoziția conține peste 150 de desene ale elevilor din clasele V-VIII de la Școala Gimnazială din Tășnad, de la secțiile română și maghiară.

Așa cum a declarat profesoara de desen Emöke Ingrid Herskovics, sub a cărei îndrumare elevii au realizat desenele, această expoziție este la a cincea ediție. Elevii au pregătit cu o lună înainte aceste desene, iar cele mai bune și reprezentative au fost selectate pentru a fi expuse în muzeu. Elevii se simt onorați cu prezența lor în expoziție, mulți dintre ei sunt deja talente.

Sălile muzeului au devenit neîncăpătoare, alături de copii ca de obicei s-au aflat și părinții acestora, care și-au adus contribuția la costumația specifică de Halloween.

La vernisaj au participat muzeograful Costin Lucian Traian, profesoara de desen Emöke Ingrid Herskovics, profesori de la Școala Gimnazială din Tășnad, părinți și zeci de elevi.

După vernisaj și vizitarea exponatelor, copiii purtând costume dintre cele mai sugestive au format un adevărat alai, și au parcurs străzile din centrul orașului Tășnad, fiind admirați de trecători.

Participanții întorși în sălile muzeului au realizat momente frumoase de socializare în fața desenelor din expoziție, devenind chiar ”critici de artă” cu mult simț al umorului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 octombrie 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Halloween-ul sărbătorit la Tășnad. Expoziție realizată de elevii Școlii Gimnaziale Tășnad

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.