Polițiștii sătmăreni au aplicat ieri amenzi în valoare de 21.500 lei și au suspendat 9 permise

Peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 21.500 de lei au fost aplicate de polițiști în cadrul activităților desfășurate, ieri, 1 noiembrie a.c., pe raza județului Satu Mare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat la data de 1 noiembrie a.c., pe arterele rutiere din județul Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 21 500 de lei.

De asemenea, în cazul a 9 conducători auto, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce.

Patru dintre cei mai sus menționați fiind filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze cuprinse între 104 km/h și 172 km/h, în afara localităților, astfel că față de aceștia s-a dispus de către polițiști, suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 2, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.