Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a primit o vizită a Consiliului Concurenței

Președintele Consiliului Județean Satu Mare a primit marți, 6 noiembrie vizita unei delegații a Consiliului Concurenţei. În cadrul întâlnirii cu directorii instituției, consilieri și inspectori de concurență, Pataki Csaba a făcut o succintă prezentare a potențialului economic și social al județului Satu Mare, precum și a pieței concurențiale din județ.

“Consiliul Concurenței este un organism foarte important pentru instituția pe care o reprezint. Conform legii, pentru proiectele majore derulate de Consiliul Județean Satu Mare, avem nevoie de avizul și îndrumarea Consiliului Concurenței, iar până acum această conlucrare s-a dovedit a fi una operativă și corectă.

Printre proiectele importante ale Consiliului Județean, și pentru care s-a primit avizul acestei instituții, se numără și cel privind extinderea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență”, a declarat Pataki Csaba în cadrul unei conferințe de presă.

Reprezentanții Consiliului Concurenței au venit la Satu Mare pentru a se întâlni cu reprezentanții unităților administrativ – teritoriale și cu cei ai mediului de afaceri, prin intermediul unui seminar, în cadrul căruia au fost prezentate aspecte concrete ale politicii concurenţei, precum şi condiţiile în care pot fi accesate ajutoarele de stat, fondurile europene.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 7, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.