508.159 lei, primiți de comunele și orașele din județul Satu Mare de la M.D.R.A.P.

Consiliul Județean Satu Mare a primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) fonduri pentru susținerea finanțării planurilor urbanistice generale (PUG). Este vorba despre 508.159 de lei, bani destinați celor 30 de comune și orașe din județul Satu Mare care au depus cereri de finanțare pentru elaborarea sau actualizarea planurilor urbanistice generale (PUG) și a regulamentelor generale de urbanism.

Banii vor fi alocați unităților administrativ-teritoriale prin Consiliul Județean Satu Mare, și vor intra în conturile UAT-urilor în următoarele zile. Cele 30 de comune și orașe vor primi sume cuprinse între 3190 de lei și 39.578 de lei, fiind vorba despre aproximativ 25% din totalul sumelor solicitate în acest scop.

În prezent, majoritatea comunelor și orașelor din județul Satu Mare au planuri urbanistice generale vechi, unele sunt pe cale de a expira, iar altele au fost prelungite, PUG-urile având termen de valabilitate de până la 10 ani.

În tabelul atașat, puteți vizualiza sumele alocate fiecărei unități administrativ-teritoriale: 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 12, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.