Electrolux donează 40 de aragaze celor ce se vor muta în blocul social de pe Ostrovului

Primăria Municipiului Satu Mare a pus bazele unui parteneriat cu Electrolux România, o companie care a decis să se implice activ în soluționarea problemelor comunității sătmărene.

La propunerea Primăriei Municipiului Satu Mare, compania Elextrolux a sponsorizat 40 de mașini de gătit care vor fi oferite locatarilor care se vor muta în blocul social de pe str. Ostrovului, recent reabilitat de municipalitate.

”Sunt foarte încântat că am reușit să stabilim un parteneriat cu o companie de talia Electrolux. Sprijinul primit din partea Electrolux România ne arată că avem în Satu Mare companii care aleg să se implice în viața comunității și care doresc să ne sprijine în proiectele, îndeosebi cele sociale, pe care le derulăm. Vom continua să dezvoltăm parteneriatul cu Electrolux România și pe viitor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Blocul de locuințe sociale de pe str. Ostrovului, ce va fi dat în folosință săptămâna viitoare, cuprinde 39 de apartamente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin P.N.D.L. Valoarea lucrărilor este de 3, 4 milioane de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 noiembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.