Primăria Municipiului Satu Mare a stabilit programul de intervenții pe perioada iernii

Primăria Municipiului Satu Mare a întocmit programul de pregătire și acțiuni operative în timpul iernii, pe raza municipiului Satu Mare, în perioada 15 noiembrie 2018-15 martie 2019, care a fost comunicat operatorului ce se ocupă cu activitatea de deszăpezire.

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a stabilit lista de străzi și tronsoanele de drum pe care se intervine cu prioritate, lista obiectivelor sociale, a unităților de învățământ, instituțiile publice, trecerile de pietoni, trotuarele, stațiile de autobuz și toate locurile unde operatorul are obligația de a interveni cu prioritate, precum și ordinea de intervenție, operaţiunile care se execută, tipurile de materiale şi cantităţile utilizate.

Astfel, conform informării operatorului care se ocupă cu activitatea de deszăpezire, prevenire și combatere a poleiului, la finalul lunii octombrie, pentru a începe activitatea, firma are pe stoc o cantitate de 148 tone de clorură de sodiu, 18 tone de clorură de magneziu, 20 metri cubi nisip, precum și 11.000 de litri de carburanți. Operatorul dispune de 20 utilaje specific operațiunilor de dezsăpezire.

Reamintim cetățenilor municipiului Satu Mare, agenților economici, asociațiilor de proprietari că, au obligația de a curăța și ei la rândul lor zăpada și gheața de pe trotuarul din fața casei, a blocului sau a sediului firmei, în cel mult 24 de ore de la încetarea ninsorii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.