Tășnădenii au reprezentat cu mândrie orașul la Alba Iulia, la Muzeul Național al Unirii

Ansamblul ”Codrulețul” și oameni de cultură ai orașului Tășnad, urmași ai lui Coriolan Steer, reprezentant al cercului electoral Tășnad la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, au avut onoranta misiune de a participa la parada portului popular, la invitația Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

După cum ne-a informat Anca Deaconu, directorul Casei de Cultură Tășnad, delegația este în drum spre casă, unde se vor întoarce cu mândrie și vor fi demni să primească tot respectul din partea comunității tășnădene. În virtutea consfințirii Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia, la 100 de ani de la marele eveniment, delegația tășnădeană formată din Ansamblul ”Codrulețul” și oameni de cultură ai orașului Tășnad, urmași ai lui Coriolan Steer, și ai celorlalți delegați ai cercului electoral Tășnad, la Marea Adunare de la Alba Iulia s-au deplasat în cetatea Albei pentru a aduce un pios omagiu luptei și jertfei eroilor neamului românesc, pentru împlinirea celui mai fierbinte vis al tuturor românilor din cele patru zări.

Delegația formată din 30 de tășnădeni a fluturat tricolorul în ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia, cinstind în acest mod memoria tășnădenilor care au participat cu entuziasm și inimi însuflețite de dragoste de țară la Alba Iulia 1918 dând mână cu mână pentru o Românie unită cu românii din toate colțurile țării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 2, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Tășnădenii au reprezentat cu mândrie orașul la Alba Iulia, la Muzeul Național al Unirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.