Poliția caută doi bărbați, unul din Cămârzana și unul din Dindești, dați dispăruți

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută doi bărbați, de 43 de ani, respectiv 85 de ani, care au plecat de la domiciliile acestora și nu au mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că BURA IOAN, de 85 de ani, din localitatea Cămărzana, a dispărut de la domiciliu la data de 23 noiembrie a.c. şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 1,60 m, greutate de aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi căprui, față dreptunghiulară.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta la momentul dispariției.

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că BENE VASILE NICOLAE, de 43 de ani, din localitatea Dindești, a plecat voluntar la muncă în Ungaria, localitatea Jakabszalas, iar la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, în timp ce lucra într-o pădure la cules de crengi și material lemnos a dispărut, și deși a fost căutat de colegii de muncă în pădurea unde se efectuau lucrările, în ziua respectivă și în zilele următoare, nu a fost găsit.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 1,70 – 1,75 m, constituție atletică, greutate de aproximativ 60-65 kg, păr șaten închis, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de blugi de culoare albastră uzați, pulover de culoare închisă (posibil maro) și tricou de culoare neagră sub pulover și era încălțat cu adidași de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 3, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.