Luna decembrie, plină de bucurii la Tășnad. De Moș Nicolae, încep ”Serbările iernii”

Consiliul Local al Orașului Tășnad, Primăria Orașului Tășnad și Casa de Cultură Tășnad vă invită să participați în perioada 5-31 decembrie la o serie de evenimente care vă vor aduce tuturor bucuria sărbătorilor de iarnă și a lunii cadourilor, sub genericul ”Serbările iernii”. Miercuri, 5 decembrie, de la ora 18.00, la sediul Primăriei Orașului Tășnad se vor împărți ”Darurile Moșului”.

Vineri, 21 decembrie, de la ora 18.00, la sala de spectacole ”Unirea” va avea loc un concert de Crăciun susținut de Ansamblurile folclorice ”Codrulețul” și ”Flori de Codru”, Corul Catedralei Romano-Catolice Satu Mare dirijat de Varga Péter, Corul gospel ”Joyful” Satu Mare, director artistic Budean Mihály Judit, Corala Protopopiatului Ortodox Carei. Invitații speciali vor fi Cristian Fodor și Ovidiu Homorodean.

În zilele de 21 și 22 decembrie, pe platoul din fața sălii de spectacole ”Unirea”, între orele 17.00 – 22.00 se va desfășura ”Târgul de Crăciun”.

Luni, 31 decembrie la miezul nopții, tășnădenii vor admira în centrul orașului un foc artificii în lumina cărora vor trece cu bucurie și speranță în noul an.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 3, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Luna decembrie, plină de bucurii la Tășnad. De Moș Nicolae, încep ”Serbările iernii”

  1. …Sarbatori luminate va doresc dragi tasnadeni!..La multi ani..Craciun fericit!

    Ne vedem la : TARGUL DE CRACIUN ” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.