Țigări de contrabandă găsite de jandarmii sătmăreni în toaleta din incinta Pieței Someș

În cursul zilei de 05 decembrie a.c., în cadrul unei acţiuni de combatere a comerţului ilicit în pieţele din municipiul Satu Mare jandarmii sătmăreni au aplicat 4 amenzi în valoare de 1200 de lei în temeiul Legii 61 / 1990 – referitoare la încălcarea unor norme de convieţuire socială, 2 avertismente scrise în baza Legii nr. 12 / 1990 – referitoare la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 4 amenzi în valoare de 500 de lei fiecare în temeiul aceleiaşi Legi.

Cu această ocazie au fost ridicate în vederea confiscării 126 de pachete de ţigarete care nu aveau marcaj fiscal corespunzător.

Totodată, în timpul desfăşurării acţiunii punctuale, în toaleta din incinta pieţei jandarmii sătmăreni au descoperit un sac de plastic în care se aflau 45 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Pentru a preveni unele aspecte nedorite, Jandarmeria recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 5, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.