”Serbările iernii” au început la Tășnad. Copiii și-au primit la primărie ”Darurile Moșului”

Consiliul Local al Orașului Tășnad, Primăria Orașului Tășnad și Casa de Cultură Tășnad organizează în perioada 5-31 decembrie o serie de evenimente care vor aduce tuturor bucuria sărbătorilor de iarnă și a lunii cadourilor, sub genericul ”Serbările iernii”.

În seara zilei de miercuri, 5 decembrie, Moș Nicolae s-a întâlnit cu copiii tășnădeni, care au venit cu sutele, în orice caz în număr foarte mare, împreună cu părinții și prietenii, cum puteți vedea din fotografiile Primăriei Orașului Tășnad.

Primarul Grieb Csaba alături de ”Crăciunițe” l-au primit pe Moș Nicolae în fața sediului Primăriei, apoi fiecare copil a primit darurile Moșului. Pentru fiecare copil emoția și bucuria întâlnirii cu Moșul, care aduce daruri a fost un moment foarte așteptat.

Un exemplu frumos și foarte ușor de urmat pentru oricare edil. O mică atenție pentru un copil nu costă mare lucru, dar bucuria pe care i-o aduce mai ales în această perioadă a anului, este neprețuită! ”Serbările iernii” continuă luna aceasta astfel:

Vineri, 21 decembrie, de la ora 18.00, la sala de spectacole ”Unirea” va avea loc un concert de Crăciun susținut de Ansamblurile folclorice ”Codrulețul” și ”Flori de Codru”, Corul Catedralei Romano-Catolice Satu Mare dirijat de Varga Péter, Corul gospel ”Joyful” Satu Mare, director artistic Budean Mihály Judit, Corala Protopopiatului Ortodox Carei. Invitații speciali vor fi Cristian Fodor și Ovidiu Homorodean.

În zilele de 21 și 22 decembrie, pe platoul din fața sălii de spectacole ”Unirea”, între orele 17.00 – 22.00 se va desfășura ”Târgul de Crăciun”.

Luni, 31 decembrie la miezul nopții, tășnădenii vor admira în centrul orașului un foc artificii în lumina cărora vor trece cu bucurie și speranță în noul an.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 decembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.