Angajații DGASPC Satu Mare au asigurate salariile pentru luna decembrie a acestui an

Angajații Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare vor avea asigurate salariile și pentru ultima lună a anului 2018.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean din data de 7 decembrie 2018, a fost votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general consolidat al județului Satu Mare pe anul 2018. Astfel, consilierii județeni și-au dat acordul pentru repartizarea sumelor necesare acoperirii cheltuielilor de personal și a cheltuielilor legate de bunuri și servicii, pentru DGASPC Satu Mare. În total, instituția va primi 3,4 milioane de lei, astfel încât să nu existe sincope în asigurarea bunului mers al serviciilor de asistență socială și protecția copilului în județ.

Tot în cadrul ședinței extraordinare, cei 24 de consilieri județeni prezenți, au votat în unanimitate proiectul de hotărâre pentru aprobarea pe unități administrativ-teritoriale (UAT) a fondului la dispoziția Consiliului Județean din cota de 17,25% din impozitul pe venit, încasat suplimentar la bugetul de stat pe anul 2018. Este vorba despre 4,5 milioane de lei, bani care vor fi repartizați comunelor, orașelor și municipiilor de pe raza județului. Suma medie primită/UAT este de 70.000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.