Peste 350 de persoane verificate și legitimate de polițiști într-o acțiune pe raza municipiului Carei

Peste 350 de persoane au fost legitimate și verificate în această dimineață de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în cadrul unei acțiuni desfășurată pe raza municipiului Carei.

Peste 20 de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei, împreună cu cei din cadrul Secțiilor Polițiilor Rurale Petrești și Carei și sprijiniți de polițiști criminaliști, au efectuat în această dimineață, 12 decembrie a.c., o acțiune în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite și a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.000 de lei și au legitimat și verificat peste 350 de persoane.

De asemenea, polițiștii ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri provenite din săvârșirea unor infracțiuni sau care au ajutat la săvârșirea acestora.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Satu Mare și polițiști locali.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 12, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.