Se deschide patinoarul din Centrul Nou. Va funcționa până la sfârșitul lui februarie 2019

Patinoarul amenajat în Piața 25 Octombrie își va deschide mâine porțile. Patinoarul are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi va funcţiona până la sfârșitul lunii februarie 2019, în fiecare zi a săptămânii între orele 10.00 – 22.00.

Ca o noutate, anul acesta patinoarul este acoperit cu o perdea imensă de lumini, care va face legătura printr-un tunel spectaculos cu Aleea Corneliu Coposu!

Tarife de intrare:

– copii: 5 lei/2 ore, adulti: 10lei/ 2 ore;

– grupuri organizate: între orele 10-14, gratuit;

– costul de închiriere al patinelor va fi de 5 lei/pereche;

În jurul patinoarului sunt amplasate căsuțe de lemn cu vin fiert, ceai și produse de sezon. De asemenea, este asigurată și muzica ambientală, astfel încât atmosfera să fie una prietenoasă și relaxantă.

”În acest fel am dorit să oferim o alternativă de petrecere a timpului liber și pentru cei mai mici sau cei mai mari. Va fi cel mai generos patinoar, ca și dimensiune, pe care l-am avut în ultimii ani în municipiul Satu Mare. Noi vom asigura cheltuielile de funcționare. Și de asta vom aplica tarife foarte accesibile”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 13, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.