Mezősi Vivien de la Liceul Tehnologic Tășnad, locul I la concursul național de desen organizat de UNOPA

Elevii tășnădeni demonstrează tuturor acum, la final de an, că munca și talentele sunt în cele din urmă răsplătite și apreciate la nivel tot mai înalt. Eleva Mezősi Vivien de la Liceul Tehnologic Tășnad, pregătită de profesoara de desen Emőke Ingrid Herskovics a obținut locul I la concursul național de desen organizat de UNOPA (Uniunea Națioală a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. 

Desenul câștigător este intitulat ”Viața nu-i o joacă” și este rezultatul muncii sale de pe parcursul tuturor orelor de desen la care Vivien a participat. Un nou motiv de bucurie pentru colegii ei de la Liceul Tehnologic Tășnad, conducerea liceului și prof. îndrumător Emőke Ingrid Herskovics, care spune că: ”Felicitări draga mea! Ești o fată extraordinar de talentată! Munca depusă mereu este răsplătită! Fiecare oră de desen împreună ne-a adus la succesul de azi. Azi am avut ocazia să participăm la decernarea premiilor, care a fost făcută de organizația UNOPA, un Concurs De Desen Național, unde Vivien a luat locul I. Sunt enorm de mândră de tine! Mult succes pe mai departe!”

Aceleași urări și cuvinte de apreciere le transmitem și noi câștigătoarei!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.