Vânătoare fără autorizație și cu patru câini ogari, între localitățile Odoreu și Vânătorești

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat ieri, 16 decembrie a.c., un bărbat, de 30 de ani, care practica vânătoarea cu ajutorul câinilor ogari.

La data de 16 decembrie a.c., în jurul orelor 16.20, polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare în colaborare cu polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au identificat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Odoreu, care practica vânătoare pe fondul de vânătoare afla între localitățile Odoreu și Vânătorești.

Astfel, susnumitul a fost depistat pe afla pe fondul de vânătoare însoțit de patru câini ogari fără a deține permis de vânătoare și nici autorizație de vânătoare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vânătoare fără permis de vânătoare, fără autorizație de vânătoare și cu ajutorul câinilor din rasa ogari sau metiș de ogari.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.