19 angajatori, la “Târgul locurilor de muncă pentru absolvenți”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la “Târgul locurilor de muncă pentru absolvenții de învățământ profesional și tehnic”, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Satu Mare și la care au și-au prezentat oferta 19 angajatori.

DSC_0526La deschiderea festivă a evenimentului au participat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, directorul de Cancelarie a Prefecturii, Sorin Martin Vereş, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, Marcel Maruşca şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean , Mariana Roman.

Președintele Adrian Ștef a salutat această iniţiativă subliniind faptul că un asemenea târg este cu atât mai necesar cu cât absolvenţii dar şi viitorii absolvenţi au posibilitatea să se informeze cu privire la locurile de muncă la nivel de municipiu şi judeţ.

“Am ţinut să vin azi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii din învăţământul profesional şi tehnic că suntem foarte preocupaţi de sprijinirea celor care îşi caută un loc de muncă, pentru ca tinerii să fie sprijiniţi în a-şi clădi o carieră. Am spus că doresc revitalizarea liceelor tehnologice, care pentru o bună parte din elevi pot oferi o bună oportunitate de a reuşi în viaţă. Pentru ca la finalul studiilor să fie meseriaşii de care piaţa muncii din judeţ are atâta nevoie. Iar aceste licee să-şi adapteze cât mai mult oferta educaţională la cererea de pe piaţa muncii din judeţ. Ştiu că un procent foarte mare din absolvenţii de licee tehnologice şi şcoli de arte şi meserii îşi găsesc un loc de muncă imediat după absolvire, ceea ce denotă profesionalismul dascălilor din aceste şcoli”, a declarat Adrian Ștef.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.