DGASPC Satu Mare a oferit colinde, bucurie și cadouri copiilor din centrele de asistență socială

Magia Crăciunului le-a oferit posibilitatea angajaților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) să dăruiască colinde și cadouri copiilor din sistemul sătmărean de protecție socială.

Mare bucurie și fericire s-a strecurat pentru câteva clipe în sufletele nevinovate ale copiilor din toate cele 13 case de tip familial din județ, în momentul în care grupurile de colindători de la DGASPC au ajuns cu darurile și la cele două Centre de Plasament pentru Copii: ”Roua” din Hurezu Mare și ”Floare de colț” din Halmeu, respectiv la Centrul de Asistență ”Andrei” și Centrul Maternal ”Lorena”. Cu emoție în glas și fețele luminate de câte un zâmbet neumbrit de răutățile lumii, copiii au colindat și ei împreună cu colindătorii, iar apoi au desfăcut cadourile în grabă, cuprinși de o curiozitate copilărească de neuitat.

Zeci de alți colindători și ajutori ai lui Moș Crăciun, oameni cu suflete nobile, au trecut porțile instituțiilor DGASPC în zilele premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos, și-au adus multă bucurie în viața celor care trăiesc în aceste lăcașuri.

Conducerea și angajații DGASPC Satu Mare mulțumesc și pe această cale tuturor mărinimoșilor, precum și reprezentanților Consiliului Județean Satu Mare, care prin gestul și prin colindele lor au adus spiritul sărbătorii Crăciunului puțin mai aproape de casele și de sufletele copiilor din sistemul sătmărean de protecție socială.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 26, 2018. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.