Ultima ședință din 2018 a C.J.S.M. Toate cele șapte proiecte de hotărâre au fost aprobate

Joi, 27 decembrie, a avut loc ultima ședință din acest an a Consiliului Județean Satu Mare, care a fost condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus. Ședința a fost statutară prin participarea a 31 de consilieri județeni, fiind absenți motivat un număr de doi consilieri.

Pe ordinea de zi au figurat șapte proiecte de hotărâre:

1.Proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de execuție a bugetului local al Județului Satu Mare, a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii (de subordonare locală) la data de 30 noiembrie 2018.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor și tarifelor practicate de Consiliul Județean Satu Mare și instituțiile publice subordonate acestuia, în anul fiscal 2019.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea pe anul 2019 a prețurilor medii ale principalelor produse agricole reprezentând venituri din cedarea folosinței bunurilor (arendă) obținute în natură, conform art. 84 alin, (5) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită către Direcția de Sănătate Publică a județului Satu Mare a unei suprafețe de teren, aferentă sediului acestei instituții, din imobilul teren situat în municipiul Satu Mare, înscris în municipiul Satu Mare nr. 152756, sub cadastral 152756, aflat în proprietatea publică a județului Satu Mare și în administrarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

5.Proiect de hotărâre, privind revocarea dreptului de administrare al Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Satu Mare asupra imobilului situat în municipiul Satu Mare, str. Liviu Rebreanu nr.36/A, înscris în CF nr.161977 Satu Mare, aflat în proprietatea publică a județului Satu Mare și darea în administrarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare pentru anul școlar 2019-2020 a Județului Satu Mare pentru învățământul special.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Statutului de funcții al Bibliotecii Județene Satu Mare.

8. Diverse.

Proiectele din ordinea de zi au fost supuse aprobării de către consilierii prezenți, toate fiind votate pentru punerea lor în aplicare.

”Vă doresc dumneavoastră și tuturor locuitorilor județului Satu Mare, un An Nou plin de realizări, sănătate și liniște în familii”, a transmis Pataki Csaba la finalul ultimei ședințe din acest an a Consiliului Județean Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 decembrie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.