Peste 310 amenzi în valoare de 86.000 lei, aplicate de polițiști în perioada 21-26 decembrie

În perioada 21 – 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, pe raza județului Satu Mare.

Astfel, în perioada 21 – 26 decembrie a.c., pe lângă măsurile de menținere a ordini publice și de fluidizare a traficului rutier, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat în total peste 310 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 86.000 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județ în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, precum și pentru dirijarea și fluidizarea traficului rutier, ocazie cu care au aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 48 200 de lei, au reținut 9 de permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracțiuni rutiere în flagrant.

Polițiștii de ordine publică au aplicat aproximativ 110 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, în valoare de peste 27 800 de lei.

Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării peste 6 800 de bucăți de articole pirotehnice, ocazie cu care au întocmit 3 dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea de materiale pirotehnice fără drept.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 27, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.