Primăria Satu Mare promovează generația care pune orașul în mișcare

În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare a ales să aducă în atenția sătmărenilor 12 tineri care arată că știu ce vor, sunt încrezători și deschiși, și care muncesc în cadrul instituției din convingerea comună că pot produce, împreună, o schimbare pozitivă în comunitate!

“În 2017 am avut ca temă principală a calendarului, clădirile istorice. Pentru 2018, am ales 12 evenimente, prin care am arătat că suntem un oraș în mișcare: atât în privința investițiilor, a serviciilor publice cât și a evenimentelor organizate. Iar acum, pentru calendarul 2019, am pregătit un nou proiect. Am ales 12 tineri din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate, deoarece în ultimii doi ani am pus accent pe întinerirea și dinamizarea administrației publice locale. Prin acești tineri și bineînțeles împreună cu funcționarii mai experimentați, dorim să schimbăm atitudinea, mentalitatea și să promovăm performanța în administrație. Stimați sătmăreni, vă prezint Generația în Mișcare!”, a declarat primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Albumul cu cei 12 tineri poate fi văzut la următorul link: https://goo.gl/qVYsdV, iar agenda și calendarul au fost distribuite în mii de exemplare!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.