Kereskényi Gábor și Pataki Csaba, sprijin de la parlamentari pentru proiectele majore

La început de an, primarul Kereskényi Gábor și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, au cerut sprijinul parlamentarilor sătmăreni pentru proiectele majore derulate în municipiul Satu Mare.

Edilul municipiului, Kereskényi Gábor și președintele Pataki Csaba s-au întâlnit vineri cu deputații Loránd Magyar și Istvan D. Erdei, precum și cu senatorul Turos Lorand. Cu ceilalți parlamentari, Ioana Bran, Romeo Nicoară, Octavian Petric și Gabriel Leș, primarul Kereskényi Gábor a avut discuții telefonice, aceștia nefiind în municipiul Satu Mare în această perioadă.

”Am cerut sprijinul parlamentarilor sătmăreni ca la dezbaterea bugetului de stat pe 2019, marile proiecte de infrastructură din municipiul Satu Mare, dar și din județ, să primească finanțare. Indiferent de culoarea politică, consider că toți parlamentarii sătmăreni trebuie să tragă la aceeaşi căruță, intersele județului și municipiului Satu Mare trebuie susținute de către noi, toți”, a spus Kereskényi Gábor.

Primarul le-a prezentat parlamentarilor și proiectele derulate din fonduri de la bugetul local, dar și pe cele finanțate din fonduri europene.

”Continuăm și în 2019 să investim în dezvoltarea municipiului Satu Mare. În ianuarie va avea loc licitația pentru podul peste râul Someș, de pe str. Ștrandului, iar apoi în februarie vom avea prima licitație pe proiectele europene, pentru podul pietonal”, a mai declarat primarul.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2019. Filed under Locale, Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.