Sătmărenii pot solicita abonamentele de parcare începând din această săptămână

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că se pot depune solicitări pentru eliberarea abonamentelor de parcare tip locatar și pentru zona B (atât pentru persoanele fizice, cât și juridice).

Astfel, cetățenii se pot adresa casieriei A.D.P, situată în Centrul Comercial Someșul (etaj 4) în zilele de luni, marți, miercuri și vineri între orele 9:00-16:30 și joi între orele 9:00- 18:30 pentru a solicita un abonament de parcare.

De asemenea, cetățenii care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședintă sunt rugați să se adreseze la sediul A.D.P. situat pe str.Prahova nr. 18 (Piața Someș), de luni până vineri între orele 8:00-16:00. Subliniem pe această cale că, în luna ianuarie nu se fac rezervări ale locurilor de parcare, ci doar prelungiri ale abonamentelor!

Tarifele pentru abonamentele de parcare atât pentru cel tip locatari, cât și pentru zona B au rămas aceleași ca și anul trecut.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.