Prins cu ţigări de peste 4.000 lei, ascunse în portiere şi boxele maşinii

Poliţiştii de frontieră cercetează un sătmărean în mașina căruia au descoperit aproximativ 1.000 de pachete de țigări Jin Ling ascunse în portiere și în boxele audio ale autoturismului. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar mașina indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Astăzi 23 ianuarie a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate. Astfel, în localitatea Drăgușeni, lucrătorii STPF Satu Mare au oprit pentru control un autoturism marca Suzuki Baleno, înmatriculat în Franța. 

tigari1

tigari2

Mașina era condusă de Otto F., de 23 de ani, din Turulung, judeţul Satu Mare. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în boxele audio mai multe pachete cu țigări. Mașina a fost condusă la sediul STPF Satu Mare, unde a fost efectuat un control amănunțit. În urma acestuia, au mai fost descoperite în carcasa boxelor audio și în fețele interioare ale celor patru portiere în total 990 de pachete de țigări marca Jin Ling cu timbre specifice magazinelor duty free, în valoare totală de 4.455 lei. 

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor. Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate corespunzător. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 ianuarie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.