Șase foști PSD-iști sătmăreni s-au alăturat Partidului Pro România și cauzei lui Victor Ponta

În scopul creșterii numerice și calitative a Partidului nou înființat Pro România, așa cum a declarat Victor Ponta, liderul partidului și-a propus ca în zilele următoare să ajungă în cât mai multe județe. La Satu Mare, Victor Ponta a fost însoțit de Daniel Constantin și Nicolae Bănicioiu. 

În conferința de presă susținută a anunțat că consilierii județeni care au trecut de la PSD la Partidul Pro România sunt Claudiu Ardelean, Constantin Frenț și Alexandru Horvath. Aceștia urmează după părăsirea PSD să renunțe la funcțiile de consilieri județeni și să se alăture cauzei Partidului Pro România cu toată încrederea.

Primul care și-a dat demisia în semn de protest a fost deputatul Octavian Petric, după ce 23 de ani în care a activat în cadrul PSD lăsându-i în urmă și alăturându-se în semn de protest Partidului Pro România al cărui lider este Victor Ponta. De asemenea, s-a alăturat Partidului Pro România fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica și unul din liderii PSD din orașul Tășnad, Adrian Farcău.

În acest fel Organizația Județeană PSD Satu Mare a fost slăbită din interior, iar la întâlnirea lui Victor Ponta cu cetățenii din municipiul Satu Mare s-au dat asigurări că mulți dintre aceștia se vor alătura Partidului Pro România.

Victor Ponta în cuvântul său a subliniat încă o dată neajunsurile și neîmplinirile propuse spre realizare în programul de guvernare al PSD, dintre care unele nu au fost materializate până în prezent. De aceea consideră că este nevoie de noul partid Pro România să poată să îndrepte tot ce a mers pe un făgaș nedorit, pentru România și pentru cetățenii săi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 ianuarie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.